Rooien van bomen en struikgewassen

Het verwijderen, vellen, zagen, snoeien, toppen van die bomen waar zeer zorgvuldig te werk moet worden gegaan. Denk hierbij aan de situatie onder de boom, zoals: tuinhuisjes, tuinverlichting, kassen, aanplant van ander struikgewas, gazon, aanbouw, luifels, vijverpartijen, enz.

Ook moeilijk te bereiken plaatsen zijn geen probleem voor ons: of het snoeiafval nu moet worden afgevoerd door een woning of smal tuinhek, of de bomen groeien op steile hellingen.

Naast het specialistische werk, toppen, rooien of snoeien wij ook kleine bomen en struiken, scheren hagen, verwijderen stronken en voeren wij andere aanverwante tuinwerkzaamheden uit.

Wij laten de werkplek netjes achter en indien gewenst, wordt al het snoeiafval afgevoerd. Er kan ook gekozen worden om het snoeiafval te versnipperen en in de tuin te verspreiden of de stammen te verwerken tot brandhout voor uw kachel of open haard.

Als de werkzaamheden groter worden, wordt er samengewerkt met professionele collega's uit de boomrooi- en hovenierssector.